Online hry

Webová online hra Golf zdarma z Sport

Golf


Golf je venkovní sport, ve kterém samotný hráč nebo malá skupinka hraje malým golfovým míčkem do jamky a používá přitom různé hole. Pravidla golfu definují, že golfová „hra spočívá v hraní míčkem z odpaliště do jamky ranou nebo postupnými ranami v souladu s pravidly“. Má se za to, že golf tak jak ho známe, pochází ze Skotska a byl hrán na Britských ostrovech po několik století. Kořeny golfu lze vystopovat už ve středověké Číně (míčová hra Čchuej-wan), kdy byl hrán výhradně šlechtou pro zábavu. Golf patří mezi olympijské sporty, poprvé byl zařazen do programu letních olympijských her 1900 v Paříži, a zůstal i na letních olympijských hrách 1904 v St. Louis. Po 112 letech se opět objevil na letních olympijských hrách 2016 v Rio de Janeiro. (zdroj: Wikipedia.cz)

Golf online Sport

Líbí se vám webhra Golf? Pak se podělte s vašimi kamarády, známými a přáteli na Pinterestu, Facebooku, Twitteru, Redditu nebo na zde neuvedených společených sítích.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku 

Spustit online hru Golf

Líbí se vám flash hra Golf? Pak, klikněte na tlačítko spustit. Gamesa Golf se otevře v novém okně.

Online Golf, Sport zadarmo.Spustit online hru Golf

Online hra Golf je v kategorii Sport

Štítky: flashová, pro muže, onlinovka, adobe flash player, onlinovky, webgames, zdarma, počítač, internet, online hry, zadarmo, gameska, bez instalace, zdarma, Firefox, online hry, bez stahování, online game, Sport, minihra, flash hry, nejlepší, swf, Chrome, Sport

Tipy na další hry

Pro spuštění této flash hry je třeba mít nainstalován flash player. Pro hraní hry není třeba registrace, je zdarma.