Online hry

Webová online hra Manic miner zdarma z Arkády

Manic miner


Tak tohle je klasika klasik - Manic Miner je jedna z prvích skutečných arkádovek, které se kdy objevily na obrazovkách osobních počítačů. Človíček - prý šílený horník, kterého ovládáte, má nelehkou úlohu prodrat se velkým počtem levelů plných rozmanitých podivností, které ohrozujou jeho život. A musí sebou hnout, protože má v každé úrovni jenom omezené zásoby kyslíku!

Manic miner online Arkády

Líbí se vám webhra Manic miner? Pak se podělte s vašimi kamarády, známými a přáteli na sociálních sítích Twitter, Facebook, Pinterest a Reddit.

  Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku   Sdílet na Pinterestu  

Spustit v prohlížeči Manic miner

Jestliže vás náhled gamesky Manic miner navnadil, stiskněte tlačítko pro spuštění hry. Gamesa Manic miner se otevře v novém okně.

Online Manic miner, Arkády zadarmo.Spustit online hru Manic miner

Online hra Manic miner je v kategorii Arkády

Štítky: super, soupeř, Manic miner, pro chlapce, v prohlížeči, soutěž, superhra, nejlepší, zdarma, gamesa, free, Manic miner, internetové, Arkády, web, Opera, pěkná hra, webová hra, minihra, bez registrace, adobe flash player, počítač, Firefox, online hry, flashová

Zajímavé online webové hry

Ke spuštění této online omalovánky je třeba mít aktivovaný Flash plugin, který není novými webovými prohlížeči podporován. Zahrajte si hru zdarma bez registrace.