Online hry

Webová online hra Arkanoid zdarma z Akční hry

Arkanoid


Hra Arkanoid dlouhodobě patří mezi nejznámější hry. Arkanoid se hrál již na osmibitových počítačích, hracích automatech a nyní máte možnost zahrát si arkanoid online ve vašem prohlížeči. Tato verze - flash arkanoid je k dispozici zdarma. Stačí otevřít hru a můžete hrát. Princip hry arkanoid je velmi jednoduchý - posouváte malou plošinku doleva nebo doprava. Kulička se od plošinky odráží a likviduje zeď složenou z cihel. Kulička se odráží od stěn i stropu, nesmí však spadnout pod úroveň plošinky.

Arkanoid online Akční hry

Zaujala vás onlinovka Arkanoid? Potom se podělte s blízkými na webových službách typu Pinterest, Facebook, Twitter nebo Reddit.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu    Sdílet na Redditu      

Spustit v prohlížeči Arkanoid

Pokud chcete hrát tuto online hru Arkanoid, stiskněte tlačítko pro spuštění hry. Onlinovka Arkanoid se spustí v nové instanci prohlížeče.

Online Arkanoid, Akční hry zadarmo.Spustit online hru Arkanoid

Online hra Arkanoid se nachází v sekci Akční hry

Štítky: pro chlapce, pro hráče, Opera, super, browser, herní portál, Akční hry, gamesa, v prohlížeči, zadarmo, superhra, webová hra, webgames, swf, PC, online, gameska, Arkanoid, online hry, pěkná hra, Chrome, minihry, počítač, bez registrace, flashová

Nejhledanější online webhry

Ke spuštění této online omalovánky je třeba mít aktivovaný Flash plugin, který není novými webovými prohlížeči podporován. Zahrajte si online hru - je zdarma, bez registrace nebo instalace.