Online hry

Webová online hra Hotel online zdarma z Adventury

Hotel online


Adventurní hra Jane's Hotel vás vsadí do role slečny Jane, snem které je stát se majitelkou hotelu a ještě navíc zvítězit v soutěži o nejlepší hotel ve městě. Na začátek dostanete dvouhvězdičkový hotel a za cíl máte propracovat se až ke pěti stars. Na to tady máte všechny potřebné prostředky. Snažte se aby vaši zákazníci oplývali spokojeností s kvalitou služeb a pohodlím pokojů a aby na pobyt u vás jen tak nezapoměli.

Hotel online online Adventury

Velmi by nás potěšilo, pakliže byste sdíleli Hotel online s vašimi známými a kamarády na společených (komunitních, sociálních) webech jako je Facebook, Reddit, síť X (Twitter) nebo Pinterest.

 Sdílet na Redditu        Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Pinterestu  

Zahrajte si hru Hotel online online

Zalíbila se vám webhra Hotel online? Potom, stiskněte tlačítko pro spuštění hry. Onlinovka Hotel online se spustí v nové instanci prohlížeče.

Online Hotel online, Adventury zadarmo.Spustit online hru Hotel online

Online hra Hotel online se nachází v sekci Adventury

Štítky: Adventury, adobe flash player, onlinovka, internet, swf, gamesa, Hotel online, super, pro kluky, v prohlížeči, počítač, Chrome, Opera, pro hráče, soutěž, minihra, online game, pro muže, flashové, herní portál, pro chlapce, soupeř, online hry, flash hry, flash

Nejhledanější online webhry

Ke spuštění této online omalovánky je třeba mít aktivovaný Flash plugin, který není novými webovými prohlížeči podporován. Hra je zdarma bez registrace.