Online hry

Webová online hra Lemmings zdarma z Arkády

Lemmings


Poměrně jednoduchá, ale velice zábavná hra s lumíky, tedy anglicky Lemmings. O co tady kráčí? Hra se odehrává na zasněženém území, kde se jeden malý lumík rozhod zkusit to dolů nebezpečným svahem. Co se ale nestalo, potknul se, začal se kutálek a tak tvořit velikou sněhovou kouli. V cestě jí stojí další lumíci, které bere sebou. Vaším úkolem je řídit kouli a brát do ní další lumíky i sněhuláky, na které cestou narazíte. Jenom se vyhněte překážkám jako jsou stromy a kameny.

Lemmings online Arkády

Zaujala vás onlinovka Lemmings? Potom se podělte s kamarády na komunitních sítích Facebook, Síť X, Reddit a Pinterest prostřednictvím tlačítek Sdílet.

 Sdílet na Facebooku    Sdílet na Twitteru      Sdílet na Redditu        Sdílet na Pinterestu  

Spustit v prohlížeči Lemmings

Jestliže vás náhled gamesky Lemmings navnadil, zmáčkněte button Spustit hru. Onlinovka Lemmings se spustí v nové instanci prohlížeče.

Online Lemmings, Arkády zadarmo.Spustit online hru Lemmings

Online hra Lemmings se nachází v kategorii Arkády

Štítky: super, pro muže, Opera, pro kluky, flashová, pro chlapce, prohlížeč, soupeř, swf, online hry, adobe flash player, bez stahování, minihra, zdarma, minihry, online game, pěkná hra, Microsoft Edge, herní portál, flash hry, onlinovka, online, gamesa, webgames, počítač

Náhodný výběr z her

Ke spuštění flashové hry musí být nainstalován a aktivován flash player v prohlížeči. Webová hra je k dispozi zdarma.